Pratite nas na Facebooku

Poštovani potrošači i članovi HUZP-a

započeli smo seriju krathih savjeta potrošačima na Facebooku u projektu s Gradom Zagrebom informiranje potrošača.

Pogledajte slijedeći link

https://web.facebook.com/potrosaci.huzp/

Nadamo se da ćete imati koristi od savjeta i predlažemo da ih proslijedite svojim prijateljima na Facebooku.

You may also like...

4 komentara

 1. Zrinka napisao:

  Molim Vas koliko dugo se moraju čuvat računi od režija plaćenih da se neko ne bi sjetio da te tuži da nisi nešto platio,a to se zna dešavat?-Srdačan pozdrav iz Osijeka.

  • Tomislav Lončar napisao:

   Poštovana gđo Zrinka,
   računi bi se trebali čuvati najmanje do vremena zastare koje za pojedine račune iznosi 1 godina , a za neke i 3 godine. Svakako bi bilo dobro da se računi čuvaju i malo dulje jer ima slučajeva kada potrošači budu utuženi i nakog više godina od proteka zastare.
   S poštovanjem
   T.LOnčar, tajnik

 2. radovniković ivana napisao:

  molim vas da mi pomognete ja nisan zadovoljna uslugon optime inaće a sada se pojavi na televiziji nekakav text za dopunski usluge maloljetno djete da bi izašlo iz pocije pritisne ok i optima pošalje raćun ja zoven operatora sat vremena stalno zauzet i zanemarin to i platim raćun jer se bojim ovrha i kamata nitko nije potvrdio za dodatne usluge bili smo u poslovnici on ne može ništa nego pitite pismeno dali postoji mogućnost raskida konpletnog ugovora bez nadoknade jer ovo je pljaćka

  • Tomislav Lončar napisao:

   Poštovana gđo Ivana, svakako se prigovorom obratite svom operatoru koji Vam mora odgovoriti u roku 15 dana. Poslije toga ako budete nezadovoljni napravite prijavu Povjerenstvu za reklamacije potrošača operatora koje je dužno odgovoriti u roku 30 dan, a na kraju se obratite HAKOM-u. Dok ste u postupku žalbe platite nesporni dio računa , te sve slijedeće nesporne račune i ne smiju Vas isključiti.
   U slučaju da ne dobijete odgovore u propisanim rokovima napravite prijavu državnim inspektorima radi neodgovaranja.
   Ova stranica je predviđena za Vaše komentare, a molimo da pitanja postavljate na našu službenu e adresu huzp@zg.t.com.hr
   S poštovanjem
   T. Lončar, tajnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *