Od jučer za danas

12.02.2020. u 18 sati, Pithos Zagreb, Ulica Jurja Žerjavića 7  

Kremasti bešamel s dodatkom špinata, ostaci pečenja od jučer i fina domaća tjestenina sve su što vam treba za sjajan ručak!

Jučerašnji bogat ručak ne mora se pretvoriti u dosadne, hladne ostatke za danas.

Tijekom održivog laboratorija kuhanja predvođenog Sanjom Doležal saznati ćemo sve o načinima kako iskoristiti ostatke pečenja od jučer.

SUDJELOVANJE NA DOGAĐAJU JE BESPLATNO!
Svaki sudionik će dobiti na poklon torbu #srdačnohrana 🙂

Prijaviti se možete putem maila: ceip.info@gmail.com!

Održivi laboratorij kuhanja dio je projekta “Srdačno,hrana”: https://www.ceip.hr/projekti/globalni-pristup-ucenju-o-otpadu-iz-hrane-u-neformalnom-obrazovanju


  Tanja Popović Filipović Voditeljica programskog poslovanja    Phone: 098/908 82 32

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *