Podržite blokirane potpisom peticije

Poštovani/ a,

udruga Blokirani, je sinoc 25.11. 2017. u 19h,  a povodom nadolazećeg blagdanskog duha darivanja pokrenula online peticiju za deblokiranu Božićnicu koja je preko noci prikupila 382 potpisa. Nastaviti ce se s prikupljanjem potpisa jos slijedecih desetak dana.

Naime, mnogima nije poznato da Božićnica nije zasticena od ovrhe, tako da umjesto djeci za Božić ide za pokrivanje troskova FINE, Matrix-a  i javnog bilježničke ovrhe.

 

Od A.Plenkovica, Vlada RH, traži se da blokiranim obiteljima Hrvatske omogući Deblokiran Božić u duhu tradicije.

 1. Omogućite da Blokirane obitelji ( milijun ljudi u Hrvatskoj) dobije isplatu Božićnicu na zaštićene račune.2. Zamolite vlasnike tvrtki za utjerivanje dugova da poštuju Božić i ne maltretiraju Blokirane telefonom, za vrijeme blagdana.

Vi bi, poštovani Premijeru, mogli doprinijeti da se za nadolazeći Božić i Novu godinu smanji sve dublji ponor u Hrvatskoj.

300 000 blokiranih obitelji živi s manje od 2.000 kn mjesečno.

Isplata Božićnice njima na zaštićeni račun, umjesto na račun troškova javnog bilježnika i FINE, bi im puno značila.
Nove patike djetetu pod bor, topli zimski šal, meso za objed, torta od oraha …

Božić je čarolija. Omogućite ljudima da imaju za toplu čokoladu, svježu naranču i ukrašeno Božićno drvce. U duhu blagdana.

————-Molimo Vas za objavu peticije. Blokiranoj obitelji, koja se cijele godine odriče svega, zaslužuje imati Deblokiran Božić, čokoladu , mir u kuci da ih ne zovu iz tvrtki za utjerivanje dugova.

To je u uređenim državama već davno regulirano ili zakonom ( namjenska sredstva se ne plijene, tvrtke ne smiju zvati duznika vise od jednom..) pristojnom komunikacijom, u Hrvatskoj moramo još puno svi odraditi da bismo dosegli te razine.

Peticija će se potpisivati slijedecih desetak dana

Molim Vas za objavu-pomozimo da na Bozić svima bude toplo oko srca.

Poveznica na peticiju https://www.change.org/p/vlada-republike-hrvatske-za-milostiv-deblokiran-miran-bo%C5%BEi%C4%87-2017

 

Zahvaljujem na objavi,

Miriam Kervatin

predsjednica Udruge Blokirani

miriam.kervatin@gmail.com

blokirani.hr

You may also like...

7 komentara

 1. Grozdana Kamber napisao:

  Zelim svima sretne blagdane vrijedi pokusati

 2. Grozdana Kamber napisao:

  Hvale vrijedno

 3. Anka Burcar napisao:

  FINA, NAPLAĆUJE SVOJE USLUGE, A NIŠTA SE NE DOGAĐA.

  AKO STE BLOKIRANI 3.G. I NEMA PRILIJEVA NA RAČUN, FINA NIŠTA NE RADI , OBRAČUNAVAJU SVAKI MJESEC SVOJE USLUGE I KAMATE NA USLUGE.?
  TOME NIKAD KRAJA.

 4. Anka Burcar napisao:

  Još je veći problem što nas Fina ne obavještava kad dobije rješenje o blokadi,
  Ne znamo kolika je kamata po godinama, sve što se traži od Fine skupo naplaćuje i ne može se nitko snaći u njihovim tabelama način obračuna kamata i koliki je postotak, tako da se ne može ništa kontrolirati.

 5. Verica Hrescak napisao:

  Za 500 kn lopovi mi uzeli 1675, 27 lipa dug prema t ht navukli me besplatni tablet ako potpises ugovor na dvije god za max tv i ostalo pisala pritužbe odbijali eto sad me ovršili

 6. Željka Butorac napisao:

  Potpisujem peticiju

 7. Udruga Blokirani napisao:

  Puno Vam hvala na podrsci.

  Zajedno smo jači; ajmo izgraditi bolju i deblokiranu Hrvatsku, ujedinjeni i ponosni građani dobrog srca koji su si međusobno solidarni i pametni

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *