Komentari potrošača 2020.

Poštovani potrošači,

ukoliko želite odgovore na Vaša pitanja javite nam se preko rubrike KONTAKTI, ili huzp@zg.t-com.hr

 ali ako ste nezadovoljni kako se ostvaraju Vaša prava, netko Vas je zakinuo , prevario ili imate potrebu da ostale potrošače upozorite na nešto što Vam se loše dogodilio ili možda želite nekoga pohvaliti ostavite Vaš komentar.

Jeste li voljni pomoći djelovanje udruge uplatom članarine od 30 kuna , jer plaćanje režijskih troškova udruge i opstanak udruge ovisi o prihodu iz članarine.

S poštovanjem

Tomislav Lončar, tajnik

You may also like...

2 komentara

 1. Vinka napisao:

  Trebala sam putovati flix busom u petak, 25.9.2020. na relaciji Zagreb Rim. Linija je otkazana, ali mi to nitko mi nije javio. Slučajno sam saznala nekoliko dana prije predviđenog puta otvorivši aplikaciju. Budući da sam morala biti u subotu u Rimu, jedino što mi je preostalo jest kupiti avionsku kartu u zadnji čas i platiti ju nekoliko puta više od cijene autobusne karte. Premda iz flix busa tvrde da nisam ostavila svoj kontakt broj pri kupovini online karte, pa da mi zato nisu javili, ja tvrdim da su imali moju e-mail adresu na koju su mi ionako bili poslali online kartu pa su tako mogli i javiti da je put otkazan. Osim toga desetak dana prije puta sam im slala upite na facebook stranici kako bih saznala je li sve u redu s mojom linijom ali nitko nije odgovarao. A ne moram ni spominjati da sam dan prije puta dobila njihov e-mail podsjetnik za putovanje koje zapravo ne postoji jer je već bilo otkazano. Je li moguće da je moje jedino pravo povrat novca u iznosu kupljene karte!?

  • Tomislav Lončar napisao:

   Poštovana gđo Vinka
   svakako napišite jedan prigovor Flix busu na koji Vam moraju odgovoriti u roku 15 dana. Budete li nezadovoljni odgovorom požalite se Povjerenstvu za reklamacije potrošača prijevoznika koje mora odgovoriti u roku 30 dana. Ako ne dobijete odgovor povjerenstva ili s odgovorom budete nezadovoljni napravite prijavu državnim inspektorima Šubićeva 29 u Zagrebu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *